Looking For Anything Specific?

Alisan Kardesi Son Dakika - Ünlü şarkıcı alişan'ın ve ailesinin haykırışları yürekleri sızlattı.

Alisan Kardesi Son Dakika - Ünlü şarkıcı alişan'ın ve ailesinin haykırışları yürekleri sızlattı.. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Alişan, kardeşinin durumuyla ilgili durumu çok kritik. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şikel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Ünlü şarkıcı, eliz ile burak senin gibi bir amcaları olduğu. Hastane önündeki bekleyişini sürdüren ünlü şarkıcı, arkadaşlar bizi mazur görün, sizden tek isteğimiz dua etmeniz şeklinde konuştu.

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalanmış, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma kaldırılmıştı. Alişan 'ın en acı günü! Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gören alişan'ın kardeşi hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş kimdir? Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti.

Dua Edin Son Dakika Alisan In Kardesi Selcuk Tektas Yogun Bakimda 21 Gun Oldu Magazin Haberleri
Dua Edin Son Dakika Alisan In Kardesi Selcuk Tektas Yogun Bakimda 21 Gun Oldu Magazin Haberleri from im.haberturk.com
Ünlü sanatçı alişan 'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gün koronavirüs teşhisi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Magazin 53 dakika önce şu cahillikten vazgeçin! haberler fiskos dua edi̇n! 41 yaşındaki tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Yakalandığı covid sonucu durumu kritikleşen selçuk tektaş yoğun bakıma doktorlardan beklenen haber geldi. Son yolculuğuna uğurlanan tektaş'ın cenaze namazında göz yaşları sel oldu. .kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gün önce tespit edilen korona biontеch ceo'su şаhin: Selçuk tektaş'ın vefatının ardından pek çok ünlü isim başsağlığı mesajı paylaştı.

Alişan kardeşi için sevenlerinden dua istedi.

Hastane önündeki bekleyişini sürdüren ünlü şarkıcı, arkadaşlar bizi mazur görün, sizden tek isteğimiz dua etmeniz şeklinde konuştu. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaklaşık bir aydır mücadelesini sürdüren alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan tektaş'ın cenaze namazında göz yaşları sel oldu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Tektaş'ın, durumunun ağırlaştığı ve tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği bildirildi. Hastane kapılarından ayrılamayan alişan'ın üzüntülü hali sevenlerini derinden üzdü. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Maslak'ta bulunan özel bir hastanede tedavi alınan tektaş'ın. Tektaş'ın cenazesi bugün teşvikiye camii'nde kılınan öğle namazının ardından. Cenazenin detaylarını alişan, instagram sayfasında paylaştı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Haftalardır yoğun bakımdaydı, son durumu ortaya çıktı! Şarkıcı alişan'ın aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

41 yaşındaki selçuk tektaş, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Selçuk tektaş için açıklama yapan doktorları, herkesi şok etti. Tektaş'ın, durumunun ağırlaştığı ve tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği bildirildi. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hastane önündeki bekleyişini sürdüren ünlü şarkıcı, arkadaşlar bizi mazur görün, sizden tek isteğimiz dua etmeniz şeklinde konuştu.

Kritik Surec Devam Ediyor Buse Varol Dan Alisan In Yogun Bakimdaki Kardesi Selcuk Tektas Hakkinda Paylasim Son Dakika Magazin
Kritik Surec Devam Ediyor Buse Varol Dan Alisan In Yogun Bakimdaki Kardesi Selcuk Tektas Hakkinda Paylasim Son Dakika Magazin from foto.sondakika.com
Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlü şarkıcı alişan'ın 20 gündür koronaya direnen kardeşi dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Selçuk tektaş için açıklama yapan doktorları, herkesi şok etti. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Şarkıcı, kardeşinin sağlık durumu hakkındaki sorulara durumu çok kritik, dua istiyoruz diye yanıt verdi. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür corona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alişan, sağlık durumu ciddiyetini koruyan kardeşi selçuk tektaş için dua istedi. Alişan 'ın en acı günü!

Tektaş bugün kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yaklaşık bir aydır mücadelesini sürdüren alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti. İşte iki kardeşin sağlık durumundan ayrıntılar ve corona virüse yakalanan ünlü isimler. Yaşını kutlayan selçuk tektaş evlidir ve alişan, geçen aylarda kardeşi selçuk tektaş'ın doğum gününe özel bir mesaj yayınlamıştı. Bugün öğle namazına müteakip, teşvikiye camii'nden kaldırılacaktır. Son zamanlarda zor günler geçiren şarkıcı alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın yoğun bakıma alınmasının ardından sevenlerinden dua istemişti. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şarkıcı alişan'ın aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gören alişan'ın kardeşi hayatını kaybetti. Haftalardır yoğun bakımdaydı, son durumu ortaya çıktı! Alişan, kardeşinin durumuyla ilgili durumu çok kritik. Tektaş'ın, durumunun ağırlaştığı ve tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği bildirildi. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Şarkıcı alişan'ın aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Anasayfa uncategorized son dakika haberleri. Bugün öğle namazına müteakip, teşvikiye camii'nden kaldırılacaktır. Alişan, sağlık durumu ciddiyetini koruyan kardeşi selçuk tektaş için dua istedi. Önceki akşam alişan'ı yasa boğan.

Ik72vzw2aaihlm
Ik72vzw2aaihlm from foto.sondakika.com
Alişan kardeşi için bir paylaşımda bulundu. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Magazin 53 dakika önce şu cahillikten vazgeçin! haberler fiskos dua edi̇n! Başarılı şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajerliğini yapan selçuk tektaş, 20 gündür devam eden koronavirüs savaşını kaybetti. Cenaze namazından sonra eşinin tabutunun araca konulduğunu gören merve tektaş ise beni hiç üzmedin, hakkım helal olsun. Selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Selçuk ne olur gitme diyerek feryat etti. Gelen son dakika haberine göre ünlü şarkıcı alişan'ın koronavirüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti.

Yaşını kutlayan selçuk tektaş evlidir ve alişan, geçen aylarda kardeşi selçuk tektaş'ın doğum gününe özel bir mesaj yayınlamıştı.

Yakalandığı covid sonucu durumu kritikleşen selçuk tektaş yoğun bakıma doktorlardan beklenen haber geldi. Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık. Haftalardır yoğun bakımdaydı, son durumu ortaya çıktı! Alişan, sağlık durumu ciddiyetini koruyan kardeşi selçuk tektaş için dua istedi. Son dakika haberine göre, koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü özel bir hastanede yoğun bakımda entübe edilen selçuk tektaş bu gece hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalanmış, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın durumu ciddiyetini koruyor. Hastane kapılarından ayrılamayan alişan'ın üzüntülü hali sevenlerini derinden üzdü. Alişan kardeşi için sevenlerinden dua istedi. Türkiyе için yеtеrli doz dеpolаdık. Anasayfa uncategorized son dakika haberleri. Şarkıcı alişan'ın aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

Şarkıcı alişan'ı ve ailesini yasa boğan acı haber son dakika olarak gündeme düştü alisan kardesi. Selçuk tektaş'a son olarak yengesi buse varol hastane bahçesinden.

Posting Komentar

0 Komentar